sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Norjan Oslon verilöylystä: Muistakaamme totuus se ei saa palaa hysteriassakaan ei edes krematoriossa

Yhteinen surumme koskee niin suomalaisia kuin norjalaisia - Kannanottomme Norjan surutyöhön

Muistakaamme totuus se ei saa palaa hysteriassakaan ei edes krematoriossa

Osanottoni ja oikaisuni jopa hysteriaan tästä Oslon tapauksesta tässä oli joka tapauksessa kyseessä puhdas yksittäistapaus

Tapausta on kuorrutettu erilaisilla superlatiiiveilla, mielestäni kyseenalaisesti.

Mielestäni on hysterisoitu ko. tapahtuma, kuten muutkin vastaavat kouluampumiset.
Yleensä ihmisillä lirahtaa tippa housuun, jos joutuvat kohtaamaan elämänsä arkirutiinien sijaan joko tiellä kuopivan hirven, supikoiran tai raivokkaan koiran puhumattakaan Niklas Herlinin tapaisiin tilanteisiin joutuneita hyväosaisia, jotka järkytykseltään ottavat kaiken vastaan vain muutaman euron tähden.

Normaalimielenlaadulla väitän, että muslimijärjestöjen iskut "hassasiineina" ristiretkeläisiä ja niiden aatelisjohtajia vastaan olivat vähintään yhtä älykkäitä tarkoituksenaan Jerusalemin ja sen alueiden haltuunotto.

He epäonnistuivat sillä jäljiltään jäi Libanon ja sen kristityt, jotka olivat enemmistöinä 1970-luvulle asti, ko valtiossa.

Ko. hassasiinit eli assasiinit (ranskan kieleen siirtynyt termi)= salamurhaajat nimi perustuu aivan oslolaiseen tapaan huumata itsensä hassiksella ennen iskua.
Samoin toimivat myös sotiemme sotilaat pervetiinillä tai Vietnamissa USA:n sotilaat, Englannin sotilaille jaettiin rommia jne.

Oklahoman pommi-isku muistuttaa mielestäni läheisimmin tätä operaatiota.

Pettymys, se on mielestäni selittävin tekijä kaikissa näissä.

Tämä yhteiskunta tarjoaa liian monille ihmisille vain mitätöintiä ja syyllistämistä, jotka eivät halua imeä tarjottua "leipää ja sirkushuveja".

Tämän ajan Spartacukset toimivat aivan yhtä julmasti kuin orjakapinoitsija Spartacus. Ero on siinä että enää ei orjakapinoitsijoita kapinansa jälkeen ristiinnaulita ja häväistä, paitsi demonisoimalla mediassa mitä mielikuvituksellisimmilla uuden ajan Siionin viisaiden pöytäkirjakuvitelmilla.

Se että ei osata erottaa ns. tautia ja parantavaa kuumetta toisistaan on valitettavaa. Turha niitä on sekoittaa toisiinsa. Ei ollut Spartacuksen väkivalta oikeutettua kuin orjuuttajiaan kohtaan. Mutta kuten aina väkivalta kääntyy myös tekijöitään vastaan niin hyvässä kuin pahassa.

Ei ole sellaista sotaa missä ei olisi ammuttu, tapettu tai murhattu myös omia, viattomia tai muuten vaan sivullisia esim. kuten Mommilan verilöylyssä ja Suinulan tapaan vuonna 1918 Suomen vapaussodassa, missä uhreina oli valkoisia "pahoja".

Tämä ei tarkoita kuten joku saattaisi harhaisesti demlalakimiesten tapaan tulkita että hyväksyttäisiin iskut ns. viattomiin kohteisiin.

Toisaalta länsimaiset demokratiat hyväksyivät miljoonien saksalaissiviilien elävältä pommittamiset ja tuhoamiset sodan aikaan ja sen jälkeenkin. USA:ssa laadittiin suunnitelma jopa koko Saksan kansan joukkotuhonnasta, mikä hylättiin ns. "Kylmän sodan" alettua.
Sama tapahtui pienemmässä mittakaavassa japanilaisiin kohdistetuissa atomipommi-iskuissa lyhyemmässä ajassa.

Voitaneen todeta länsimaiden demokratian ihmisarvojen olevan paljon tuhoisampia kuin yksittäisen oslolaispuutarhurin.

Linkolan ajatukset teollisuusjohtajien tappamisesta eivät aiheuttaneet aikoinaan mitään toimenpiteitä 1990-luvulla. Kas kun Vihreiden profeetta oli erityissuojeluksessa. Supokin kommentoi, että ko. ajatuksissa ei yksilöity ketään.

On siis kahdenlaisia arvoja. Jos uhka kohdistuu ns. vallanpitäjien läheisiin se on tuomittavaa. Jos uhka kohdistuu järjestelmän syyllistämiin, niin se on sallittua. Tämän olen myös omakohtaisesti kokenut, kuten monet inkeriläiset, sotaveteraanit suojeluskuntalaiset viime sotien jälkeen.

Seppo Lehto Historioitsija puutarhuri Profeetta Eliaan tapaan

---------

http://krematoriopalvelu.blogspot.com

--------------------------------